پزشکیان در گفت‌و‌گو با السودانی: اگر تجاوزات ادامه یابد پاسخ‌هایی دردناک‌تر در انتظار متجاوزان خواهد بود سازمان انرژی اتمی: مسیر توسعه فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای را با قدرت ادامه می‌دهیم رایزنی تلفنی وزیرای خارجه عراق و عربستان درباره اوضاع منطقه آسیب دیدن یکی از مراکز مهم تحقیقاتی اسرائیل در حملات موشکی ایران وزیر خارجه آلمان: آماده‌ایم با فرانسه و بریتانیا مذاکرات فوری با ایران درباره برنامه هسته‌ای تهران را آغاز کنیم هرتزوگ در واکنش به حملات ایران: صبح بسیار سختی بود عراقچی: کشاندن درگیری به خلیج فارس اشتباه راهبردی است / اگر تجاوز متوقف شود واکنش ما هم متوقف می‌شود روزنامه معاریو: اسرائیل هواپیما‌های غیرنظامی خود را به ۳ کشور منتقل کرد عمان خواستار تشدید فشار‌های دیپلماتیک برای توقف تجاوز نظامی اسرائیل به ایران شد حمله پهپادی به پایگاه آمریکایی عین الاسد در عراق ارتش یمن: عملیات موفق در یافای اشغالی با عملیات ارتش و سپاه ایران هماهنگ شده بود گروسی: هیچ آسیبی به فردو و آب سنگین اراک وارد نشده / از دیروز تاکنون هیچ آسیب دیگری در نطنز نیز مشاهده نشده خطوط هوایی سوریه از توقف پروازهایش خبر داد محکومیت حمله اسرائیل به ایران توسط دوستان منشور ملل متحد اولین آمار رسمی از کشته‌شدگان اسرائیل در حمله موشکی دیشب ایران

نشست وزیران خارجه آستانه آغاز شد

نشست وزرای خارجه ایران، ترکیه و روسیه در قالب نشست آستانه در دوحه قطر آغاز شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۵ - ۱۷ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 07
کد خبر: ۲۶۵۰۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، نشست وزرای خارجه ایران، ترکیه و روسیه در قالب نشست آستانه در دوحه قطر و با تمرکز بر تحولات اخیر در سوریه آغاز به کار کرد.

 

ایران، روسیه و ترکیه به عنوان سه طرف ضامن در نشست‌های پیشین آستانه دیدار و گفت‌و‌گو داشته‌اند و این نشست هم با توجه به شرایط اخیر و تنش و درگیری در سوریه، در دوحه قطر برگزار شده است.

 

سید عباس عراقچی وزیر خارجه کشورمان پیش از این درباره برگزاری این نشست در دوحه اعلام کرده بود که نشست وزرای خارجه آستانه به علت حضور وزرای خارجه ایران، ترکیه و روسیه در اجلاس دوحه برگزار می‌شود؛ البته قطر در این نشست حضور نخواهد داشت و، چون این وزرا در دوحه هستند، نشست را آنجا برگزار می‌کنیم.

 

همچنین وزیر امور خارجه ایران روز یک شنبه سفری به دمشق داشت و در دیدار با «بشار اسد» رئیس جمهور سوریه بر حمایت همه جانبه جمهوری اسلامی ایران از دولت، ملت و ارتش این کشور تاکید کرد.

 

وی پس از دمشق به آنکارا رفت و با «هاکان فیدان» همتای ترکیه‌ای خود دیدار و درباره روابط دوجانبه و تحولات منطقه بویژه شرایط سوریه گفت‌و‌گو کرد.

 

عراقچی در نشست خبری با فیدان گفت: ما اطلاعاتی داریم که نشان می‌دهد گروه‌های تروریستی در سوریه ارتباط و هماهنگی نزدیکی با آمریکا و رژیم صهیونیستی دارند.

 

بر همین اساس سید عباس عراقچی روز جمعه ۱۶ آذر ماه سفری یک روزه به عراق داشت و با مقامات بلندپایه این کشور در رابطه با تحولات اخیر سوریه گفت‌و‌گو و تبادل نظر کرد؛ همچنین نشستی با وزیران خارجه سوریه و عراق در رابطه با سوریه داشت.

 

وزیر امورخارجه در جمع خبرنگاران در رابطه با این نشست گفت: در بغداد جلسه‌ای سه‌جانبه میان ایران، عراق و دولت سوریه برگزار شد که در نوع خود یک ابتکار جدید بود.

 

وی تاکید کرد: در این جلسه نیز بر لزوم حمایت از دولت و مردم سوریه، حفظ تمامیت ارضی و وحدت سوریه و جلوگیری از افتادن این کشور به دست گروه‌های تروریستی تأکید شد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار